Sałatka barowa
4 porcje
Składniki:
1 kapusta pekińska
1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasoli
1 papryka czerwona
2 ząbki czosnku
4-5 łyżek majonezu
4-5 łyżek śmietany 12%
1 garść posiekanego koperku
sól, pieprz
1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasoli
1 papryka czerwona
2 ząbki czosnku
4-5 łyżek majonezu
4-5 łyżek śmietany 12%
1 garść posiekanego koperku
sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Kapustę poszatkować, kukurydzę i fasolę odsączyć, a paprykę pokroić.
W misce wymieszać majonez ze śmietaną i wyciśniętym czosnkiem.
Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku.
W misce wymieszać majonez ze śmietaną i wyciśniętym czosnkiem.
Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku.
Komentarze
Prześlij komentarz